Skocz do zawartości

Bigos Z Pora


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

3 duże pory 25 dag cebuli 25 dag kiełbasy 1/4 główki średniej kapusty mała puszka fasoli szparagowej (niekoniecznie) przecier pomidorowy sól, pieprz, papryka, troszkę kwasku cytrynowego. Por pokroić białe części i cebulę pokroić w półplasterki, kiełbasę w kostkę , kapustę drobno posiekać. Por podsmażyć na oleju, dodać cebulę i kiełbasę. POdlać wodą i dodać resztę składników. Na koniec dodać przecier i doprawić. Bigos ten jest wspaniały zarówno na gorąco jak i na zimno. Można go również zapasteryzować w słoikach. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.