Skocz do zawartości

Sałatka Pieczarkowo-paprykowa


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

1 kg pieczarek 1,5 kg papryki 1 kg cebuli. Zalewa: szklanka octu 10% 5 szklanek wody 10 ziarenek ziela angielskiego, łyżeczka imbiru 1/4 gałki muszkatałowej 5 liści laurowych 20 dag cukru łyżeczka pieprzu Paprykę i cebulę pokroić, osolić do smaku, odstawić na kilka godzin. Pieczarki pokroić i sparzyć. Do przygotowanej zalewy włożyć paprykę, cebulę i pieczarki. Gotować 5 minut. Wkładać gorące do słoików i zalać zalewą. Do każdego słoika wlać po łyżce oleju i zapasteryzować. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.