Skocz do zawartości

Zupa Z Podgrzybków


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

50 dag podgrzybków cebula, papryka 1 litr bulionu 1 łyżka mąki 2 łyżki masła 1/2 szklanki śmietany 1 łyżka natki pieprz, sól Oczyszczone, umyte grzyby i cebulę pokroić w plastry, paprykę pokroić w kostkę. Na maśle zeszklić cebulę, wrzucić grzyby i paprykę, dusić około 15 min. Wlać bulion, wymieszać i gotować jeszcze 10 min, pod koniec dodać śmietanę wymieszaną z maką, przyprawić solą i pieprzem, delikatnie wymieszać i posypać natką. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...
Gość oldtimer

Można spotkać czasem bulion grzybowy z kawałkami suszonych grzybów - nada odpowiednią nutę smakową zupie z podgrzybków - ja mam swój ulubiony z firmy Mr Cook, ale poza opakowania cateringowymi w detalu go niestety nie spotkałem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.