ina12 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 kilogram kapusty białej kilogram kapusty wloskiej kilogram marchwi kilogram ogórków kilogram pomidorów kilogram papryki kilogram jabłek ziele angielskie, 3 liście laurowe Kapustę poszatkować, a resztę warzyw pokroić. Zalewa1/2 szklanki cukru szklanka octu szklanka oleju Jarzyny gotować razem z zalewą 20-30 minut i gorące wkładamy do słoików, można zapasteryzować. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGA Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ta sałatka jest przepyszna. Właśnie zrobiłam i z czystym sumieniem gorąco polecam. Zrobiłam jedną porcję zgodnie z przepisem, a wcześniej w wersji bez jabłek i papryki. W jednym i w drugim wariancie smakuje wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.