Skocz do zawartości

Już 150 Przepisów W Książkach Użytkowników


Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownicy extra.smaczny.pl dodali już ponad 150 przepisów. Dziękujemy w imieniu wszystkich mających dostęp do extra.smacznego. Przepisy są naprawdę super - sami możecie to sprawdzić dołączając do stale powiększającego się grona użytkowników extra.smaczny.pl.

Tak więc na extra.smaczny.pl możecie już znaleźć blisko 430 sprawdzonych przepisów. Może warto dodać tam i swoje sprawdzone przepisy?

Zapraszamy do rejestracji.

Dorota i Marcin

Kilka fajnych linków:

Książka kucharska Joanny

Wypieki i potrawy domowe Haliny- sprawdzone (to książka iny12 - sami sprawdźcie)

Zakup abonamentu w extra.smaczny.pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...

Aktualizacja: nowych przepisów jest już prawie 200 - w sumie mamy około 480 przepisów a ich liczba rośnie już coraz szybciej :razz: . Mamy już 13 książek kucharskich, w tym wiele z pięknymi zdjęciami potraw.

Tutaj możesz zobaczyć listę książek wraz ze zdjęciami większości potraw:

http://extra.smaczny.pl/ksiazki

Tutaj natomiast możesz zakupić abonament:

http://extra.smaczny.pl/index.php?name=Rejestruj

Czekamy na Ciebie...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.