Skocz do zawartości

Przepis


KamiL

Rekomendowane odpowiedzi

siemka! jestem poczatkujacym kucharzem tzn teraz sie narazie uczy w szkole gastronomicznej jestem w drugiej klasie.Mam takie nietypowe pytanie jaki byscie mi proponowali przepis na przeprosiny?? musi on byc łatwy do przetransportowania rowerem kilka km.i najlepiej jakby byl z warzyw.Pytam bo mam dylemat ;/;/ dziekuje z gory. pozdro!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

przepis jest bardzo prosty: należy obgotować przez ok. 10 min pory (pozbawione zielonych części w lekko osolonej wodzie) następnie przygotowujemy np. sos beszamelowy przekładamy pory do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem posypujemy serem zapiekamy aż ser się zarumieni

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

przepis jest bardzo prosty:

należy obgotować przez ok. 10 min pory (pozbawione zielonych części w lekko osolonej wodzie)

następnie przygotowujemy np. sos beszamelowy

przekładamy pory do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem

posypujemy serem

zapiekamy aż ser się zarumieni

no wiesz...ja tu nie dojadam przed świetami a ty takie smakowitości podajesz.... :-D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.