Skocz do zawartości

Sałatka Rybna Hiszpanska (czerwona)


asica101

Rekomendowane odpowiedzi

skladniki: -1 kg ryb (obojetnie jakie, ja uzywam platow) -1/2 sloika ogorkow konserwowych -50 gr octu ( kieliszek) -1 łyżki cukru -1/2 sloiczka przecieru 30% -2 lyzki musztardy -2 łyżki majonezy - 1/2 szklonki oleju -1 puszka ananasow -przyprawy do smaku wykonanie ryby gotujemy z cukrem i octem ok 20 min, az oscie beda niewyczuwalne a ryby lekko rozgotowane. Ogorki i ananasy kroimy w kosteczke. Przecier, majonez i musztarde miksujemy do jednolitej konsystencji, na koniec dodajemy olej, ktory zwiekszy nam objetosc sosy. Wszystkie skladniki dobrze wymieszac SMACZNEGO!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.