asica101 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 skladniki: -1 kg ryb (obojetnie jakie, ja uzywam platow) -1/2 sloika ogorkow konserwowych -50 gr octu ( kieliszek) -1 łyżki cukru -1/2 sloiczka przecieru 30% -2 lyzki musztardy -2 łyżki majonezy - 1/2 szklonki oleju -1 puszka ananasow -przyprawy do smaku wykonanie ryby gotujemy z cukrem i octem ok 20 min, az oscie beda niewyczuwalne a ryby lekko rozgotowane. Ogorki i ananasy kroimy w kosteczke. Przecier, majonez i musztarde miksujemy do jednolitej konsystencji, na koniec dodajemy olej, ktory zwiekszy nam objetosc sosy. Wszystkie skladniki dobrze wymieszac SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.