Gość anna03 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 1kg.filetów z mintaja;0,75l słoik papryki konserwowej;0,75l słoik ogórków konserwowych;4 cebule;8 łyżek ketchupu;1 mały przecier pomidorowy;1 szk.wody;8 łyżek octu lub zalewy z papryki;4 łyżki cukru.Rybę pokroić w kawałki,obtoczyć w jajku i panierce lub w mące i usmażyć.Ketchup,przecier,wodę,ocet i cukier zagotować i odstawić do ostygnięcia.Papryke,ogórki i cebule pokroić w kostkę i wymieszać.W salaterce układać warstwami ryba,warzywa,ryba na wierzchu powinny być warzywa i zalać ugotowanym i ostudzonym sosem.Życzę smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.