Gość jakubek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam ! Od pewnego czasu zamiast gotowac buraki ( czerwone ), ukladam je w foremce aluminiowej i przykrywam folia aluminiowa. Wkladam do piekarnika na 1 godzine w temp. 160 - 180 c. Sa tak samo dobre jak i z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolunia Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Muszę wyprubować i dam ci znać czy dobre pozdrawiam Wiolunia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uretan Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam ! Od pewnego czasu zamiast gotowac buraki ( czerwone ), ukladam je w foremce aluminiowej i przykrywam folia aluminiowa. Wkladam do piekarnika na 1 godzine w temp. 160 - 180 c. Sa tak samo dobre jak i z wody. Z doświadczenia wiem, że takie buraczki przeznaczone na zimną sałatkę lub gorącą jarzynkę są znacznie smaczniejsze niż gotowane (podczas pieczenia cały smak pozostaje w buraczku) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 czyli takie buraczki tylko się myje i piecze bez obierania i krojenia :roll: resztę się robi po upiczeniu :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Tak właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Dzięki bardzo już dawno nie robiłam buraczków chyba niebawem zrobię :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolunia Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 zrobiłam w sobote i było pycha polecam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 wyszły super teraz już zawsze będę tak robiła :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja dziś też upiekłam buraczki,ale chyba były zbyt duże,bo za 1 godzinę nie upiekły się.Musiałam pieczenie przedłużyćdo 2 godz. Mniejwięcej miały 6-7cm średnicy,pewnie za duze ale innych nie miałam w domu.Pomimo to były smaczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 też się właśnie zastanawiałem nad czasem wykonania...im dłużej tym drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.