Skocz do zawartości

Żeberka W Kapuście


ania

Rekomendowane odpowiedzi

Żeberka lub karkówka ok. 1 kg kiszonej kapusty kolendra,vegeta ,pieprz olej lub smalec Kapustę obgotować i odcedzić /tak aby nie była kwaśna/. Żeberka lub kawałki karkówki podsmażyć na tłuszczu. Do żaroodpornego naczynia dać trochę smalcu lub oleju i połowę kapusty, posypać vegetą ,pieprzem i kolendrą / całe ziarnka / . Na to wyłożyć mięso i przykryć resztą kapusty nie zapominając oprzyprawach. Piec w piekarniku. Smacznego !!!!!!!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.