ina12 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zdjęcia potwierdzają same to że ta karkówka jest napewno bardzo pyszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgadzam się Ineczko z Tobą w 100%,.... mmmmm a jak apetycznie wygląda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silviak Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja też robiłam taką karkowkę, i rzeczywiście bez kosci kładziona bezpośrednio na sól była lekko za słona w miejscu gdzie mięso stykało sie z solą. Dzięki za podpowiedzi z tą kością Ciekawostka!!!! Ja smaruję karkówkę musztardą francuską!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela2225 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Znajomy z pracy mówił ze robi tak pieczonego kurczaka i ze jest pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bietka Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam.Też robię podobną karkówkę,kurczaka a obok układam wyszorowane ziemniaki w łupinie obtoczona w mace i soli-pl pól szkl soli i szklanka maki.Wszystko piecze się razem,obiadek pyszniutki i sam się robi.Ziemniaczki po upieczeniu przekraja się na pol i podaję do nich sos czosnlowy.Pycha polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonik17 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 zrobilem i pycha :) :P :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.