Skocz do zawartości

Rawiolki


winiusia

Rekomendowane odpowiedzi

Rawiolki Ciasto; 2 szkl mąki jajo 2/3 szkl wody szczypta soli Nadzienie; 20 dag pieczarek 2 cebule 2 łyżki oleju żółtko jaja 2 łyżki bułki tartej sól, pieprz Pieczarki i cebulę usmażyć, wystudzić, dodać żółtko, bułkę tartą i przyprawić. Zagnieść ciasto, wyrobić i cienko rozwałkować, po czym kieliszkiem wykroić krążki.Ułożyć na każdym nadzienie i przykryć drugim krązkiem, gotować w osolonej wodzie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.