winiusia Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Rawiolki Ciasto; 2 szkl mąki jajo 2/3 szkl wody szczypta soli Nadzienie; 20 dag pieczarek 2 cebule 2 łyżki oleju żółtko jaja 2 łyżki bułki tartej sól, pieprz Pieczarki i cebulę usmażyć, wystudzić, dodać żółtko, bułkę tartą i przyprawić. Zagnieść ciasto, wyrobić i cienko rozwałkować, po czym kieliszkiem wykroić krążki.Ułożyć na każdym nadzienie i przykryć drugim krązkiem, gotować w osolonej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.