dzidzia01 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 mam problem ,kiedy pieke sernik ladnie mi wyrosnie ,po upieczeniu zostawiam w piekarniku do osygniecia i co?wyjmuje oklapniety prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 witam Czy próbowałaś zamieszczony sernik z rosą robiłam go już wiele razy i jeszcze nigdy mi nie opadł polecam, bo robiłam z różnych przepisów i zawsze było coś a ten jest naprawdę pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dzidzia dobrze by było jakbyś podała nam przepis, to napewno dużo osób doradzi jaka przyczyna jest że ten sernik opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 jest w słodkościach sernik z rosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzia01 Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja pieklam sernik z ''ROSA'' ale pod inna nazwa i tez sie udal .Ja mam przepis na sernik ''wiedenski'' i o taki mam pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.