Skocz do zawartości

Bigos Z Pieczarek


amelia

Rekomendowane odpowiedzi

0,5kg. pieczarek, 0,5kg. cebuli, 0,5kg. kielbasy, 0,5kg. ogorkow kiszonych, 3 lyzki koncentratu pomidorowego, 3 lyzki masla roslinnego, sol i pieprz Oczyszczone pieczarki, kielbase, ogoeki pokroic w kostke, a cebule w plastry. Skladniki bigosu osobno podsmazyc na tluszczu. Na koniec wszystko przelozyc do jednego garnka i dusic 5 minut. Dodac koncentrat , doprawic. Jeszcze raz zagotowac.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

:) ja robię bigos z pieczarkami w taki sposób - kapustę kiszoną przygotowywuję jak do bigosu do tego dodaję cebulę i pieczarki zeszklone im więcej pieczarek tym lepiej i przyprawiam i gotuję jak bigos ten bigos zrobiłam na komuni syna i w pierwszej kolejności zniknął ze stołu pozdrawiam ania320

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.