amelia Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 0,5kg. pieczarek, cebula, natka pietruszki, 2 jajka, sol, pieprz, bulka tarta, olej do smazenia Pieczarki oczyscic, umyc, obciac trzonki i drobno je posiekac. Cebule obrac, pokroic w kostke, podsmazyc razem z posiekanymi trzonkami. Wymieszac z posiekana natka pietruszki. Mase doprawic do smaku i napelnic nia kapelusze pieczarek. Grzyby panierowac w jajku, bulce tartej. Smazyc na goracym oleju na rumiany kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebad Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Pieczarki rewelacyjne , przepis ten mam już od dłuższego czasy i gdy je podaję znikają ze stołu w mig. Polecam na wieczorne spotkania lub kolację. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.