Skocz do zawartości

Kotlety Pieczarkowe


amelia

Rekomendowane odpowiedzi

1kg. pieczarek, 2 jajka, 1 szklanka bulki tartej, cebula, 0,5 kostki margaryny, sol, pieprz, vegeta Pieczarki obrac, wyplukac. Cebule i pieczarki przepuscic przez maszynke do miesa. Mase wylozyc na sito i dobrze wycisnac. Do tak przygotowanego miazszu dodac 3/4 szklanki bulki tartej, 2 surowe jajka i dobrze wymieszac. Przyprawic do smaku. Formowac kotleciki, obtoczyc je w bulce tartej i smazyc na goracym tluszczu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.