Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Droga Elu dziękuję za odpowiedź. Właśnie taką dużą blaszkę mam i zamierzam w niej upiec sernik. Dam znać jak wyszedł.. ale do tego czasu jeszcze kilkanaście dni.. Pozdrawiam ciepło.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 10 miesięcy później...

Pod wykonaniem ciasta pisze piec ok: 50 minut ale nie ma w jakiej temperaturze. Ja przeważnie piekę w 175 stopniach z termoobiegiem,bo akurat tak mogę ustawić pokrętło. Ale z tego co pamiętam Ela ma piecyk elektryczny i tam nie można sobie ustawić temp. A najlepiej jak będziesz podpatrywać czy nic złego się nie dzieje z ciastem. Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Hehe, na pewno skorzystam jeszcze kiedyś z przepisu, bo jest naprawdę udany. Szczerze mówiąc kiedyś zraziłem się do wiórek kokosowych, gdy robiłem jakieś ciastka, które wyszły strasznie suche. Jednak ta kruszona kokosowa jest naprawdę świetna i rozpływa się w ustach :)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 miesiąc później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.