zuziorek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Na świątecznym stole pojawił sie warstwowiec. Przepyszna kombinacja smaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ale apetyczne to Twoje ciasto, Kasiu! Gratuluję i gorąco Cię pozdrawiam. :oops: :oops: :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ja rowniez pieklam to ciasto, jest naprwde smaczne :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Kasiu naprawdę apetycznie wygląda to ciacho ,ja też piekłam je na święta.Cieszę się dziewczyny ,że się udaje i Wam smakuje a to wszystko dzięki Reni bo to ona pierwsza upiekła i wstawiła zdjęcie. Dzięki serdeczne Renatko i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatusek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mam małe pytanko. W jakiej temperaturze piekłaś to ciasto??? Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Beatko niestety nie mogę Ci pomóc bo w moim piekarniku nie ma nastawiania temperatury,po prostu wkładam i pilnuję czasu. Może inna z forumowiczek będzie mogła pomóc,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witaj Beatko! Ja piekłam je w temperaturze ok. 180*C. Pozdrawiam. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ciasto tak jak Renia podała piecze się temp. 180*C i ja nastawiam na tradycyjne pieczenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatusek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dziękuję wam bardzo !!!!! W tym tygodniu spróbuję je upiec. O efektach oczywiście Was poinformuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga0113 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ciastko pycha!!! Długi przepis ale robi się szybko. ładne i smaczne . Polecam bo warto i pozdawiam smakowiczów w pierwszy dzień wakacji!!!! :razz: ;) :razz: :cool: ;) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dzięki Agatko za opinię i oczywiście cieszę się że skorzystałaś z mojego przepisu i ciacho smakowało. Pozdrowienia od Eli-koleżanki smakowiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedroneczka Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja właśnie sobie zajadam to pyszne ciasto. Godne polecenia, wstawiam 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Biedroneczko dzięki za piąteczkę,oczywiście najważniejsze ,że ciasto smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabina1111 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Droga Elu ! Dziękuję bardzo za świetny przepis. :shock: Wczoraj upiekłam warstwowca. Jest pyszny i bardzo ładnie wygląda. :razz: Całej rodzinie smakuje, więc będę go piekla częściej . Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.