basga Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 pampuchy polewam czymś takim:maselko roztapiam na patelni,dodaję dowolny dżem i śmietane.wszystko się pięknie rozpuści i zrobi się fajna polewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja jadam pampuchy z sosem pieczeniowym a raz na wielki dzwon zdarzy mi się je zjeść ze śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H_A_P_P_Y Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja lubie pampuchy z sosami typu np. meksykański. Oczywiście wcześniej sos nalezy podgrzać w garnku. Zimny jest niesmaczky :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ja pampuchy polewam sosem truskawkowym (zmiksowane truskawki + śmietana i cukier) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admaja Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 :-D A ja to jak mam więcej pampuch zrobionych (robię to specjalnie) to podsmażam na masełku z obu stron i na talerzu już posypuję cukrem.Jest wtedy fajne śniadanko na drugi dzień a nawet i na trzeci.Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych wypieków i potraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bell Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam Co to takiego te"pampuchy",gdzie mozna znalesc przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 pampuchy, pampuchy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bell Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dzieki DeLarge :lol: U nas na Slasku to tak jak wczesniej ktos napisał mowi sie ,ze to "kluski na parze" Zawsze zajadam sie nimi na słodko,-z cukrem,masełkiem i cynamonem,z budyniem-moje dzieci uwielbiaja,albo nadziewane-jagodami-pychotka :D ale nigdy nie jadłam z sosami na ostro np...musze wypróbowac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dana2005 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 pyszne są z gulaszem z mięska wieprzowo-wołowego i z kapustą zasmażaną. Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dana2005 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 a jeszce zapomniałam, aby były bardziej dietetyczne do ciasta dodaję ze dwie łyżki otrąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 U mnie się to buchty nazywa uwielbiam je a jak dawno ich nie jadłam chyba będę musiała zrobić(jeszcze sama nie robiłam) są pyszne ja zawsze jadłam polane masełkiem pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 a jeśli sie tyczy naleśników to ostatnio miałem okazję je jeść ze szpinakiem...dla mnie były świetne, z resztą Marcin też jest chyba ich oddanym zwolennikiem :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Potwierdzam :grin: Naleśnikom ze szpinakiem mówię twarde i zdecydowane raczej TAK :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Pampuchy żeberka w sosie i kapustka biała zaprawiana koncentratem pomidorowym.... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.