Gość bieska Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 jezli zna ktos taki przepis prosze o zamieszczenie go tutaj lub PM do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickey Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Ja kiedyś robiłam krówki w ten sposób:ok.dwie szkalnki mleka wlać do garnka i bardzo dużo cukru.Postawić na ogniu i ciągle mieszając żeby nie przywarło (dość długo to trwa), kiedy cukier się rozpuści i masa zmienia kolor na jasno brązowy ( toffi) można zdjąć z ognia. Kiedy wystyga twardnieje dlatego warto jeszcze gorącą masę przelać do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.