Basia K Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ciesze sie baaardzo,ze smakowalo! Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Basiu przepis jest bardzo interesujący,musze go wypróbować ale z pieczarkami jak podałaś... W lesie na razie na znalezienie grzybów jest nikła szansa,może gdzie indziej tak? Panuje susza i mój mąż rzadko znajdzie jakiś grzybek. W tamtym roku o tej porze juz miałąm sporo zasuszonych a w tym roku zupełnie nic. Dobrze,że jeszcze mam z tamtego roku co nie co ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaN4 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A w ilu stopniach piec karkóweczkę? Mam zamiar ją zrobić w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 180 stopni bedzie ok. Daj znac,jak smakowala. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaN4 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zaprosilam teściów na obiad i poczęstowałam ich moją karkóweczką. Wszystkim ogromnie smakowała. Nieraz ją jeszcze zrobię. (piekła mi się trochę dłużej niż w przepisie bo aż 3 h ale naprawdę wyszła mięciutka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dzisiaj zrobię tą karkóweczkę. Co prawda robiłam już taką tyle, że bez zupy cebulowej. No ale czas wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Kasiu N4 Bardzo sie ciesze,ze danie smakowalo.Tym bardziej,ze goscilas tesciow-ja w takich sytuacjach baaardzo sie staram,aby tesciowa byla zadowolona. Jak juz chyba pisalam,czas pieczenia zalezy od ilosci i grubosci plastrów miesa. Kasiulku daj znac,jak Tobie smakowalo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Basiu- no niestety nie robiłam z zupą cebulową bo nie mięli jej w sklepie... lipa!! W ogóle to bardzo mi smakuje takie jedzonko- tylko jak mówię, szkoda, że nie było tej zupy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Też zrobiłam i powiem krótko - pyszniasta. Śmietanę dałam 18% bez ubijania, karkówki też nie rozbijałam, a zamiast zupy cebulowej bo nie było akurat, dałam gorący kubek -cebulowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Znam ten przepis z jeszcze jednym dodatkiem,wszystko identycznie +zupa w proszku krem z borowików,czyli obie zupy mieszamy ze smietana,tez super,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zrobiłam zgodnie z przepisem.Wyszła bardzo dobra,gosciom smakowała tylko co do tej godziny pieczenia to mysle ze tak jest tylko wtedy kiedy miesa ulozymy jedną warstwę i to nie wiem,ja pokroilam cienko mieso,dodatkowo lekko rozbiłam a piekło sie 3 godz ale byłam zła,goscie juz ida a tu mieso jak skała,mówiłam ze wiecej nigdy nie bede tego robila ale jakos wkoncu zmiekło a nawet rozpływało sie ale potrzebowalo AŻ 3h!!! i po tym czasie sos zrobił się rzadki jak woda ale w smaku.... mmm pyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.