Skocz do zawartości

Parówki Panierowane


amelia

Rekomendowane odpowiedzi

8 parowek, 8 cienkich plastrow boczku wedzonego dlugosci 6 cm., 3 lyzki maki pszennej, 1 jajko, 1 lyzka smietanki 12 procentowej, 4 lyzki bulki tartej, 1/2 lyzeczki slodkiej papryki, 1 szklanka oleju, keczup, 4 male galazki natki pietruszki Make wymieszac z papryka. Jajko roztrzepac ze smietanka. Parowki obrac z oslonek, obtoczyc w mace i ciasno owinac plasterkami boczku. Zanurzac w roztrzepanym jajku, panierowac w bulce tartej i smazyc na zloty kolor w glebokim oleju. Podawac polane keczupem, z ryzem na sypko lub ziemniakami z wody oraz surowka, przybrane galazka natki pietruszki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.