Skocz do zawartości

Zupa Juhaska


renigliwice

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: - mięso na gulasz - ziemniaki, marchew, por, seler, pietruszka, kapusta, zacierki, listek laurowy,sól, pieprz, ziele angielskie. Wykonanie: Przygotować osobno gulasz. (doprawiony) Pokroić w kostkę: ziemniaki, marchewkę, kapustę białą, pory, seler. Pokrojone składniki wrzucić do gotującej się wody, dodać liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz. Gotować. Wrzucić zacierki. Wlać gulasz, wymieszać, doprawić. Można dodać do smaku kostki rosołowe lub vegetę, Doprawić na ostro (jak ktoś lubi) papryką lub chili. Polecam, można podać gościom. :lol: :lol: :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.