apsik Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Upiekłam Kasiu wczoraj isaurę i oczywiście niewiele zostało bo jest bardzo smaczna. Moja rodzinka uwielbia takie ciasta i ja także bo raz dwa i już upieczone. Nie daję tylko bakalii bo dzieciaki wyciągaja i następnym razem też dam więcej sera ...będzie jeszcze pyszniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Elu cieszę się że Wam smakowało :mrgreen: Dawno nie robiłam > dzięki za przypomnienie :mrgreen: Mniam , ale mi ochoty teraz narobiłaś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czas odświeżyć przepis :grin: Przeszukałam połowę domu żeby znaleźć ten przepis i dopiero mi się przypomniało że podzieliłam się nim z Wami :grin: Ostatnio robiłam na święta sernik z rosą :grin: więc teraz pora na zmiany :P Na Wielkanoc zagości u mnie Isaura :P chyba jeszcze gościom jej nie serwowałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witaj Kasiu teraz ja chcę odświeżyć przepis i zachęcić-kto jeszcze nie robił niech piecze bo naprawdę warto... A że nie ma jeszcze w tym temacie zdjęcia to myślę ,że nie zaszkodzi jeżeli wstawię -podobno fotki działają na nas najlepiej...no to do pracy..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Elu wygląda tak apetycznie że i sama zrobię :) dawno nie robiłam więc chyba czas na przypomnienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Elu jesteś nieoceniona oszałamiające zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję Aniu,aż się zaczerwieniłam...rozpieszczasz mnie komplementami i niedługo obrosnę w piórka :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Elu pochwały zasłużone,ciasta piękne,puszyste a te rogaliki tam....ummm rumiane,złociste. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Elu śliczne ciasto! Bardzo bardzo zachęca do upieczenia. Zgadzam się również co do rogalików.. wszystkie wypieki w Twoim wykonaniu są wspaniałe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny...staram się dogodzić mojej rodzince i poza tym pieczenie sprawia mi wiele radości. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli...u mnie śnieg kurzy że świata nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Elu, ciacho ardzo apetyczne, choc jestem na diecie upieke dla domownikow, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Obiecywałam upiec w ubiegłym tygodniu >>> ale szarlotka wygrała :-) Teraz już nieodwołalnie zawijam rękawy :?: Gotowe pokarzę wieczorkiem :?: I już jest :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.