Skocz do zawartości

Margaryna


basga

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 tygodnie później...

Uzywam jak wiekszość z Was margaryny palma. Kasię rzadko, bo myślę, ze ma ten sam skład co palma, więc niczym się nie wyróznia. No, jedynie ceną. Ostatnio piekłam z przepisu na forum murzynka, za pierwszym razem uzyłam palmy, wyszło wspaniale, rzadko pieklam babki, bo nie wychodziły, ta wyszła:) W zeszła sobote znowu dzieci chciały tego Murzynka, nie miałam palmy, użyłam margaryny mlecznej, tego samego producenta co Palmy. I.....porazka totalna, nie udał sie, nie wyrósł jak poprzednio.Myslałam, z enie ma znaczenia jakiej sie uzyje margaryny, teraz juz to wiem!!! Do kremow daję masło.Zawsze.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Jakos nie będę oryginalna, gdy powiem, że daję Palmę (od zawsze) zdarza sie również Kasia - ale tylko wtedy gdy nie ma Palmy. Obie są ok - sprawdzone. Do masy zawsze masło - prawdziwe 82,5% - bez dodatków. Nie lubię zapachu margaryny w masie - nie jem takich ciast. Dobry tort zawsze pachnie masłem. Mniam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.