Skocz do zawartości

Tort NaleŚnikowy


basga

Rekomendowane odpowiedzi

usmażyć naleśniki. mrożony szpinak dusic na małym ogniu,wbić żółtko,dodać ok.5dkg startego żółtego sera,doprawić solą i pieprzem. w natluszczonej tortownicy układać naleśnik-szpinak,na wierzchu ma być naleśnik,posypać żółtym serem i zapiekać około 20min /180*. podawać pokrojony na trójkąty. PS.wczoraj robilam na kolację a szpinak mialam w sosie śmietanowym,wierzch potem polałam ketchupem i bylo pycha.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.