Skocz do zawartości

Parówki W Cieście Drożdżowym


kaya

Rekomendowane odpowiedzi

Hej sylwia! Jeśli chodzi o mleko to rzeczywiście dodaję troszeczkę więcej niż w podanych proporcjach - mniej więcej ok.1/4 szk. Nie wspomniałam o tym w przepisie ale myślę że każdy kto nie raz piekł ciasto drożdżowe w trakcie przygotowywania rozczynu drożdżowego napewno połapie się że ilość mleka trzeba trochę zwiększyć. pozdrawiam KAYA

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

A ja akurat przedwczoraj zrobiłam parówki (berlinki wg mnie najlepsze) w cieście francuskim. Dodałam do środka jeszcze sera żółtego i długie paski cukini. Robię się je ekspresowo,bo z gotowego ciasta mrożonego już pokrojonego z Frosty. Spróbujcie, zupełnie inny smak... i mało bałaganu w kuchni :))

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.