basga Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Oto nasza dzisiejsza kolacyjka :smile: Bardzo szybko się robi,do ciasta dałam troszkę chilli-pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 zuziorku basqa ale ładnie się prezentują wasze paróweczki narobiłyście mi smaka więc niedługo wypróbuję :smile: kaya dzięki za przepisik :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaya Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Basaga, cieszę się że smakowało. Justynko miło mi że mogłam podzielić się przepisem. nie będziesz żałować próby pozdrawiam KAYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia791 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 CZY DO CIASTA NAPEWNO MA BYC TYLKO LYŻKA MLEKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaya Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Hej sylwia! Jeśli chodzi o mleko to rzeczywiście dodaję troszeczkę więcej niż w podanych proporcjach - mniej więcej ok.1/4 szk. Nie wspomniałam o tym w przepisie ale myślę że każdy kto nie raz piekł ciasto drożdżowe w trakcie przygotowywania rozczynu drożdżowego napewno połapie się że ilość mleka trzeba trochę zwiększyć. pozdrawiam KAYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broker Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Bardzo dobre, dzisiaj zrobiłem takie parówki pierwszy raz. Pycha :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tartine Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A ja akurat przedwczoraj zrobiłam parówki (berlinki wg mnie najlepsze) w cieście francuskim. Dodałam do środka jeszcze sera żółtego i długie paski cukini. Robię się je ekspresowo,bo z gotowego ciasta mrożonego już pokrojonego z Frosty. Spróbujcie, zupełnie inny smak... i mało bałaganu w kuchni :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość katrin1050 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Po komentarzach myślę że przekąska jest wyśmienita i dlatego zdecyduje się ją podać gościom na przyjęciu sylwestrowym :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.