figiel Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Alez apetyczna i kolorowa pieczeń ...widze ,ze wiecej chetnych na boczuś :)............ lecę do kuchni -pa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ooo... Basiu extra rolada Ci wyszła - pyszna i do tego kolorowa :) Fajny pomysł z tą marchewką :) Moim domownikom też ona smakowała i dlatego bardzo szybko zniknęła :) Ja też się zastanawiałam nad tym mlekiem, ale w końcu go dodałam. W gotowej pieczeni nie jest ono potem wyczuwalne. Dziewczyny, mam nadzieję, że Wam też zasmakuje - pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dodałam jednak mleko , tylko 1/2szkl. , bo miałam mniejszą porcję .Dodałam też 1 jajko i kawałek białej kiełbasy, a zapomniałam o pietruszce ;( .. Rolada bardzo dobrze sie kroi ...a jak smakuje !!!!! POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Figielku jaka apetycznie wyglądająca pieczeń, aż ślinka cieknie :) Wygląda super i ładnie Ci się rumieniła na górze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Bardzo ładna ta pieczeń.Ja następnym razem-bo z pewnością taki będzie-zrobię też z jajkiem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dziękuję za wszystkie rady :) - na pewno będę robiła pieczeń częściej i z różnymi dodatkami :) Pozdrawiam weekendowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gusiamala Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Bardzo mi smakowało masz więcej takich przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza22 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Moje drogie a w ilu stopniach piec te pieczeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja piekłam w takiej temperaturze , jak ciasta ,tzn. ok.180st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza22 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dziękuję, dziś biorę się za przygotowanie tej pieczeni. Wesołych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja ją piekłam we folii , potem odkryłam ,zeby sie przypiekła lekko .Wzajemnie radosnych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza22 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zrobiłam tak samo, wygląda i pachnie apetycznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.