Gość Pshemko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam:) wczoraj zrobiłem pieguski i wyszły znakomite aż palce lizać mmmm :)) oto zdjęcia z procesu tworzenia ciasteczek :D Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadab Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 kolejny super przepis ląduje do wypróbowania, aż ślink cieknie na sam widok tych smakołyków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ciasteczka upiekłam ale niestety moje nie rozpływały się i niezbyt rosły.Konsystencja ciasta była jak na waszych zdjęciach. Zastanawiam się czy kostka masła to 200g tak jak obecnie w sprzedaży czy 250g jak dawniej. W smaku bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja też wreszcie skusiłam sie na te pieguski. Bardzo nam smakowały, szybko i łatwo sie je robi. Zdjeć nie zrobiłam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola32 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mam pytanie do bozenki.w: Po co aż 3 warstwy papieru do pieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadab Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 moje pieguski miały niemiły posmak roztopionej margaryny i za bardzo wyczuwa się w nich smak sody. Chyba coś mi nie wyszło, bo wczesniejsze komentarze wskazują, że ciasteczka muszą być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 witam,a ja dzis zrobilam te ciasteczka i wszystkim smakowaly,masa swietnie sie lepila :D sody nie wyczuwalam tylko maslo troche. sa nieco tluste jak dla mnie.ale mimo wszystko dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaK Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Moje wyszły pyszne :-( smakowały wszystkim domownikom :-D dziękuje za super przepis!! pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka_23 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Zrobiłam pieguski...ale no nie wiem, strasznie czuć w nich margarynę. Dałam Kasię, tak jak autorka. Może jutro jak "odpoczną" będą lepsze. Narazie smakują średnio i nie przypominają w smaku sklepowych. Wyglądają jak wasze na zdjęciach, trzymalam się ściśle przepisu... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Znalazłem dziś ten przepis i od razu postanowiłem zrobić. Niestety nie byłem przygotowany i z powodu małej ilości czekolady dałem orzechy włoskie, z orzechami mi nie smakowały. Następnym razem dodam więcej czekolady i użyję wiórek kokosowych oraz cukier trzcinowy gdyż te wyszły jak dla mnie za mało słodkie. Ogólnie to +1 kg na wadze więc muszę przystępować z kalorycznymi potrawami a już w planach miałem pizze :<. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania77 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Uwielbiam ciastka:) Z pewnością niedługo je upiekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysi_co Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ahhh pieguski są cudowne :P Domowe wolę o wiele bardziej niż kupne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankaszym Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.