Skocz do zawartości

Kulki Do Pieczonych Mięs


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

2 szklanki bułki tartej 3 żółtka sól, pieprz, 1/2 łyżeczki majeranku łyżka posiekanej natki pietruszki tłuszcz do smażenia, może być olej albo smalec 3 łyżki wody Tartą bułkę wymieszać w rondelku z wodą, podgrzać na małym ogniu stale mieszając. Przestudzić, dodać żółtka, sól, pieprz, majeranek i natkę pietruszki, dokładnie wyrobić masę. Toczyć małe kulki i smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.