mcwill Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Można kurkumę zastąpić np.szafranem. Niestety gram prawdziwego jest tyle samo wart co gram złota :grin: p.s wszyscy którzy w szafce kuchennej maja wielki pojemniczek "szafranu" np. z Tunezji mowie wam TO nie jest prawdziwy szafran!:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annar Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A własnie myslalam co zrobic dobrego jutro na kolacje ... Super przepis ! Dzięki za pomysł :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrijah Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 zrobiłam :) tylko bez sosu w farszu, więc polewaliśmy sobie sosem czosnkowym i zapiekałam w piekarniku zostało mi sporo nadzienia, z którego będzie sałatka, do której już ten sos dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrijah Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 chciałam tylko dodać, że jednak usmażone są lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bietka Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Zrobiłam dziś na obiad.Smaczne,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadab Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 rewelacyjnie wyglądają! a może do sosu trochę rozgniecionego czosnku? sprubuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bietka Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wczoraj na obiad zrobiłam górę farszu z sosem czosnkowym/majonez,jogurt,czosnek/ a dzisiaj po dołozeniu ogórka mam sałatkę gyros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atena106 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Bardzo dziękuje za przepis jest rewelacyjny. Dziś :) zrobiłam naleśniczki były pyszne. Do sosu dodałam przyprawę Tzatziki. sos jest ostrzejszy. Można tez zamiast mięsa dodać tuńczyka, tez pychota albo ser Feta. Jeszcze raz dziękuje pozdrawiam Aneta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Właśnie znikają prosto z patelni ..... Pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yola79 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Rewelacja, pyszne, łatwe i efektowne. Nalesniki z przyprawami doskonale się komponuja z farszem. Do nalesników musiałam więcej mąki dołozyc bo za rzadkie mi wyszły. Polecam ja wpisuje przepis na stałe do naszego meniu. dziękuje za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taste12 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Świetny przepis ! Uratowałaś mnie przed porażką przy robieniu obiadu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.