Skocz do zawartości

Parówki Z Boczkiem


gabi-ostra

Rekomendowane odpowiedzi

5 cienkich parówek 5 plastrów(cienkich) boczku parzonego 5 słupków żółtego sera(ciut krótszych niż parówki) przyprawy do posypania-co kto lubi-ja na przykład używam tymianku W parówkach zrobić wzdłuż nacięcia,tak żeby powstały kieszonki.W każdą kieszonkę włożyć słupek sera i tak przygotowane parówki owinąć spiralnie boczkiem,na brzegach przypinając wykałaczkami.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym,posypać przyprawami i zapiekać aż do zrumienienia boczku.Świetnie nadaje się to danie na imprezy jako coś na gorąco.Można przygotować wcześniej i póżniej tylko zapiec.A przecież zbliżają się ostatki :( :) :grin:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.