Jolcia Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jeśli ten przepis jest już na forum to przepraszam. SKŁADNIKI: -wątróbka drobiowa -śliwka kalifornijska suszona -cieniutkie plasterki boczku Wątróbkę pokroić na małe kawałeczki i przesmażyć na dowolnym tłuszczu.Kawałki ostudzone wkładać do śliwki ,owijać boczkiem i spiąć wykałaczką.Można wkładać do gorącego oleju lub do piekarnika i smażyć aż boczuś się zrumieni.Jeśli ktoś nie lubi wątróbki to może zrobić bez.Jest super na imprezkę.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.