Skocz do zawartości

Śliwka W Boczku


Jolcia

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ten przepis jest już na forum to przepraszam. SKŁADNIKI: -wątróbka drobiowa -śliwka kalifornijska suszona -cieniutkie plasterki boczku Wątróbkę pokroić na małe kawałeczki i przesmażyć na dowolnym tłuszczu.Kawałki ostudzone wkładać do śliwki ,owijać boczkiem i spiąć wykałaczką.Można wkładać do gorącego oleju lub do piekarnika i smażyć aż boczuś się zrumieni.Jeśli ktoś nie lubi wątróbki to może zrobić bez.Jest super na imprezkę.Polecam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.