Skocz do zawartości

Klopsy po grecku


kahaen

Rekomendowane odpowiedzi

40dkg miesa mielonego 1 jajko 2 lyzki bulki tartej 1 lyzka musztardy 3 lyzki oleju 35 dkg porow 40 dkg pomidorow z puszki 2 lyzki koncentratu popmidorowego 350 ml rosolu mieszanka ziol greckich (moze byc oregano, bazylia, majeranek) Mieso wymieszacz jajkiem,bulka tarta i musztrada. Przyprawic sola, pieprzem i ziolami. Z masy uformowac malenkie klopsiki. Smazyc ja na rozgrzanym oleju. Pory pokroic w plasterki. Klopsy zdjac z patelni, a na tym samym tluszczu przysmazyc pory. Dodac pomidory i koncentrat, podlac rosolem i zagotowac. Dadac klopsiki i podgrzac.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.