Katarzyna Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 30 dag sera żółtego tartego na tartce jarzynowej kilka ząbków czosnku przecisniętego majonezu według uznania około 1 słoiczka sól, pieprz do smaku Wszystkie składniki wymieszać. Podawać jako dodatek do kanapek, mięs itp można dodać szczypiorek Smacznego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Świetnie Kasiu! Kolejny przepis z czosnkiem. :razz: Wypróbuję na pewno. Pozdrawiam. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Kasiu ale wspaniały przepis, nie ma co sie obawiać choresterolu, czosnek zrobi swoje. Zrobię i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia-k Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 to jest pyszne , ja jeszcze do tego daję winogrob przekrojony na pół - pozdrawiam :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redcherry Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 uwielbiam tę pastę do chleba :razz: jest mega czosnkowa, smakuje szczególnie zimą i chroni przed przeziębieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zos Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Sos czosnkowy z serem, wspaniale! Polecam zmieszanie majonezu z jogurtem (pół na pół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truskavka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja czasem robię masełko czosnkowe z dodatkiem łyżki przecieru pomidorowego i rożnych przypraw. Jest to doskonała rzecz do tostów czy innych kruchych przekąsek na imprezy. U mnie zawsze znika w mgnieniu oka. Ciekawa jestem jakby smakowało gdyby dołożyć do niego żółtego sera :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Pasta jest pyszna!!! Zawsze jak robimy ze znajomymi grilla pasta ta się pojawia na stole i znika od razu, ale polecam też tą pastę np. do ciepłej czosnkowej bagietki z piekarnika :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza22 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pasta jest pyszna! Ja jeszcze lubię dodać jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kosteczkę :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.