Skocz do zawartości

Kasztany Po Cevennes


Marron

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Czas przygotowania 1 godz

Składniki : kasztany całe , łyżka masła, cukier, kiełbaski

Przygotowanie : całe kasztany gotować przez 1 godz. , odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, wsypać kasztany , karmelizować dodając cukru. Na drugiej patelni smażyć kiełbaski .

Podawać razem z upieczonymi kiełbaskami.

Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> http://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics

lub http://www.marron.pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam, Niestety kasztanów z drzewa jeśc nie wolno..może to wręcz bardzo zaszkodzić. Kasztany w słoikach i nie tylko można zakupić poprzez stronę : www.marron.pl. Co do kasztanów po Cevennes najlepiej wykorzystać ok. 200 gram. Pozdrawiam serdecznie

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ciekawe co napisałeś Marron o kasztanach jadalnych.... ja jeszcze ich nie jadłam ale niektóre osoby zrywały je z drzewa i jedli i chyba nie zaszkodziły im. Nieżle sie trzymają :razz: . Przegladałam strone którą podałeś i owszem w Kielcach można je kupić... Pozdrawiam Ewa.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.