Skocz do zawartości

Ryba Z Warzywami (salsa)


Anusia40

Rekomendowane odpowiedzi

1 kg ryby-np. morszczuka lub mintaja ciasto: 2 szkl. mąki 1 szkl.letniej wody 2 całe jajka warzywa: 2 cebule 1 słoik ogórków konserwowych 1 słoik papryki konserwowej Zalewa: 4 szkl. wody 1/2 szkl. oleju 8 łyżek octu 4 łyżki cukru sól 1 mały słoik keczupu 2 koncentraty pomidorowe WYKONANIE: Rybę przyprawić kucharkiem, wegetą itp. Zmiksować mąkę z wodą i jajkiem i obtaczać w powstałym cieście rybę i usmażyć. Cebulę pokroić w kostkę i sparzyć, następnie pokroić ogórki i paprykę również w kostkę. Następnie zmieszać wszystkie składniki na zalewę i następnie polać ją na warzywa. Naprzemian układać na półmiksu ryby i warzywa. Do spożycia po 12 godzinach. smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.