Anusia40 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2004 1 kg ryby-np. morszczuka lub mintaja ciasto: 2 szkl. mąki 1 szkl.letniej wody 2 całe jajka warzywa: 2 cebule 1 słoik ogórków konserwowych 1 słoik papryki konserwowej Zalewa: 4 szkl. wody 1/2 szkl. oleju 8 łyżek octu 4 łyżki cukru sól 1 mały słoik keczupu 2 koncentraty pomidorowe WYKONANIE: Rybę przyprawić kucharkiem, wegetą itp. Zmiksować mąkę z wodą i jajkiem i obtaczać w powstałym cieście rybę i usmażyć. Cebulę pokroić w kostkę i sparzyć, następnie pokroić ogórki i paprykę również w kostkę. Następnie zmieszać wszystkie składniki na zalewę i następnie polać ją na warzywa. Naprzemian układać na półmiksu ryby i warzywa. Do spożycia po 12 godzinach. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusia40 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 zapomnialam napisać że te składniki na zalewę zmieszać i zagotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.