Krystyna9 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 WOW! Na winie, jak to na winie? Wino dodaje się do ciasta, czy do tłuszczu, w którym smaży się faworki? Bo brzmi interesująco, a nie spotkałam się jeszcze z czymś takim :blush: ;-) do ciasta dodawałam wino. Jest przepis na faworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 wprost odlotowe!aż zgłodniałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 a dzisiaj upiekłam jagodzianki. Użyłam zamrożonych jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Przepyszna Stefanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dziękuję :) U nas była sypana szarlotka - mniam, mniam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 pierwszy raz piekłam sernik-zebra z tego przepisu http://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/sernik-zebra/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysi_co Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja dziś co prawda nie piekłam, ale robiłam pyszny mus czekoladowy ;) i się teraz zajadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 pierwszy raz piekłam sernik-zebra z tego przepisu http://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/sernik-zebra/1 Ciekawy przepis ,a jak wrażenia smakowe ? :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 a smaczny jest tylko jak dla mnie to stanowczo za dużo cukru w przepisie bo słodki baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mmm.... wygląda apetycznie ten serniczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 rurki będę nadziewała kremem :smile: I zapewniam, że to nie jest ciasto francuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 wczoraj upiekłam sernik z jogurtów bałkańskich a teraz piekę chleb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Taki serniczek jest pycha Basiu :) Krysiu brzmią tajemniczo te rurki :) Ja miałam upiec biszkopt i przekładać go dżemem jagodowym i masą śmietankową, ale mi nie wyszło, wypadło coś innego do zrobienia, i potem nie chciało mi się już piec.... :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 zapomniałam pokazać nadzianych rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.