ala291 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Niema za co :-D Koniecznie daj znać jak Ci smakował :P Pozdrawiam oczywiscie,że dam znać :grin: jak tylko upiekę, a chce to zrobić w najbliższym czasie :grin: pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Czy te budynie ugotować z cukrem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja użyłam budyni z cukrem-tak jest najprościej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja staram się kupować budynie bez cukru i dosładzam tak jak podają w przepisie :P ale nie zawsze są w sklepie częściej bywają już z cukrem , ale myślę to niema znaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwoinka Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja też znam to ciasto, ale pod nazwą "Ciasto Heli" :( nie wiem czemu akurat Heli, ale nie ważne, ważne, że ciasto jest pyszne, bardzo je lubię, pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Upiekłam dziś uproszczoną wersję tego ciacha,tzn na spód dałam biszkopty,na to budynie czekoladowe i 1kg serka homo w wiadereczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Basiu ja też nieraz tak robię :-D jak jestem oszczędna w ruchach :-D Już dawno go nie robiłam > muszę pomyśleć > może go zrobię w przyszłym tygodniu jak przyjedzie Ciocia :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Basiu, Twoje ciasto wygląda ślicznie :-D Prawdziwy smakołyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja mam pytanko czy to chodzi o zwykly serek waniliowy homogenizowany i czy zamiast ciasta maga byc zwykle herbatniki?Ile ma byc dokladnie wagowo tego serka?Prosze niech ktos mi odpowie :) .Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jolu-ja robiłam z biszkoptami podłużnymi,z 3 budyni i 1kg serka homo naturalnego w wiadereczku-wyszła calutka prostokątna blacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Basga jestes kochana!!! Tylko powiedz mi jeszcze czy do tego kilograma serka dalas skladniki tak jak w przepisie?Dziekuje ci za szybka odpowiedz :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja z reguły robię ze sera twarogowego, ale jak kupię we wiaderku to robię też tak jak w przepisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jajek dałam 5 i cukru ciut więcej i to tyle. :smile:A następnym razem zrobię z jakimś owocowym budyniem-bo mi bardzo posmakowało i będę eksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dzieki dziewczyny za informacje ekspresowa :) .jak zrobie to poinformuje jak wyszlo i smakowalo.Ja nie mam w zasadzie kupienia bialego sera nawet takiego we wiaderku poniewaz nie mieszkam w Polsce,ale za to moge zrobic z homogenizowanego i za to dziekuje Kasi ze taki przepisik podala :D .Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.