Skocz do zawartości

Lasagne Z Tunczykiem


Basia K

Rekomendowane odpowiedzi

12 platkow lasagne 1 puszka tunczyka w sosie wlasnym 1 czerwona papryka 20 dag brokulow sol,pieprz,olej W szerokim rondlu zagotowac wode-posolic i dodac olej.Stopniowo wrzucac platy lasagne,uwazajac,by sie nie posklejaly,ugotowac,osaczyc.Ulozyc na duzym talerzu,formujac rozki. Tunczyka osaczyc,podzielic na kawaleczki.Brokuly krotko obgotowac,odcedzic,podzielic na malutkie rozyczki.Papryke drobno pokroic. W kazdym rozku umiescic kilka kawalkow rybki,dolozyc rozyczki brokulow i kawalki papryki.Posypac sola i pieprzem. Ja to podaje jako efektowna zimna przekaske,ale mozna posypac startym zoltym serem,zapiec kilka minut w piekarniku i podawac na cieplo.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.