Dorota Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Gdy nie możemy pokroić świeżego chleba, to przed krojeniem każdej kromki, należy nóż zamoczyć na kilka sekund w gorącej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamaica Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No proszę... Nie wiedziałam,że tak łatwo można się uporać z tym problemem :D Nie omieszkam wypróbować! Dziękuję za radę Dorotko :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dziękuje Dorotko za dobry pomysł, bo zawsze był problem z pokrojeniem świeżego chlebka. :-D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sathi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Jak dla mnie wystarczy ostry nóż z ząbkami. Nie ma to jednak jak krajalnica do chleba, wygodna jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.