Skocz do zawartości

Kapusta Po Sieradzku


apsik

Rekomendowane odpowiedzi

SKŁADNIKI 1 KG KAPUSTY[NAJLEPIEJ 1/2 KG KISZONEJ I 1/2 KG SŁODKIEJ] 1/2KG MAKARONU np.ŚWIDERKI,MUSZELKI 1 KG PIECZAREK 2 CEBULE PRZYPRAWY;SÓL,PIEPRZ,WEGETA,OLEJ MASŁO WĘDLINA I MIĘSO WEDŁUG UZNANIA I MOŻLIWOŚCI FINANSOWYCH Pieczarki i cebulę pokroić w plastry ipodsmażyć na oleju.Kapustę słodką poszatkować a kiszoną drobno pokroić i ugotować z dodatkiem mięsa lub kostek rosołowych.Makaron ugotować.Jeżeli będzie mięso lub wędlina to należy je podsmażyć.Wszystkie składniki połączyć,dodać przyprawy oraz do smaku masło,które podnosi walory smakowe tej potrawy.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.