Skocz do zawartości

Troche Inna Panierka


agajka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też smażyłam kurczaka w wiórkach kokosowych i udał mi się, robiłam trochę inaczej, najpierw w mące, potem w jajku i na końcu w wiórkach (tutaj mocno dociskałam, aby panierka nie odchodziła podczas smażenia).

 

post-8-0-71996500-1360665787_thumb.jpg

 

Natomiast z sezamem i w płatkach kukurydzianych jeszcze nie robiłam, wszystko przede mną  ;-)

 

Hmm... ten kurczak w płatkach z piekarnika może być rzeczywiście twardy, jak będzie ciepły to będzie chrupiący, natomiast jak ostygnie to twardy, pozdrawiam :smile:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.