Skocz do zawartości

Biały Krem


agajka

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

30 dag kalafiora

30 dag selera

3 ziemniaki

por

cebula

1,5 l rosołku

110 ml śmietany 36 - proc.

natka pietruszki

Przygotowanie:

Kalafior umyć osuszyć i podzielić na różyczki.

Seler, ziemniaki i por obrać i pokroić w kostkę cebule posiekać.

Podsmażyc cebulkę. Dodać pozostałe warzywa.

Chwilę razem podusić i dolać rosołek.

Dopraić do smaku i gotowac na małym ogniu.

Dodać śmietanę wymieszać i zmiksować.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.