Skocz do zawartości

Przekładaniec Serowy


anetka27l

Rekomendowane odpowiedzi

CIASTO 2 NIEPEłNE SZKLANKI MąKI PSZENNEJ ,PółTOREJ SZKLANKI CUKRU,8 JAJEK, 30DAG BIAłEGO PółTłUSTEGO SERA, 3 łYżKI SOKU WIśNIOWEGO,3łYżKI KAKAO,1łYżECZKA PROSZKU DO PIECZENIA PONADTO :grin: 40 DAG KONFITURY BRZOSKWINIOWEJ Ser trzykrotnie zmielić, żółtka utrzeć z cukrem,wsypać mąkę wymieszana z proszkiem, wymieszać z serem, białka ubić połączyć z masą.Ciasto podzielić na 3 części, jedną część połączyć z kakao,drugą pozostawić białą a trzecią połączyć z sokiem.Osobno piec każdą z warstw przez 60 min.CIASTO WIśNIOWE POSMAROWAć KONFITURA ,PRZYKRYć JASNYM CIASTEM, POSMAROWAć POZOSTAłą KONFITURą I PRZYKRYć CIASTEM Z KAKAO.SMACZNEGO

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.