agajka Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 4 piersi z kurczaka pół główki kapusty pekińskiej 3 marchewki 3 cebule korniszkony sól pieprz papryka curry sos czosnkowy majonez 400 ml ketchup pikantny 215 3 zbki czosnku przeciśnietego przez praskę Składniki sosu wymieszac ze soba Piers z kurczaka pokroic w kostke posypac przyprawami i usmażyć. Kapustę posztakować marchewke zestrzec na tarce o duzych oczkach. Razem wumieszac i posolić Cebule pokroic w piórka i sparzyc wrzatkiem. Korniszony pokroic w plasterki. Układac w szklanym naczyniu: Kapusta z marchewka, cbula, korniszony, mieso, kapust z marchewka sos kpusta z marchewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monisia Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 a sos kiedy??????/ na koncu ,przed podaniem czy warstwowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agajka Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Kapusta z marchewka, cbula, korniszony, mieso, kapust z marchewka, sos, kpusta z marchewka. Ale wiesz ja tak robie jak goscie sa a w domu to wszystko mieszam razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monisia Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 hihihi ślepa jestem chyba :grin: 3 razy czytałam i sosu nie widziłam :grin: hihi ja taka zakrecona jestem :) jutrokupie sobie produkty bo juz ją kiedys jadłam ale nie robiłam sama...zobaczymy czy bedzie taka rewelka jak ta jedzona na imprezce? ale tam chyba była z wedzonego kuraka?ja zrobie tak jak mówisz bo to chyba zdrowsze :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monisia Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 no i zrobiłam dzis na obiad :) słuchajcie rewelka :) agajka-dzieki-bardzo smaczne smaczydełko :) mój mąz własnie zajada i sie dziwi jak to ja zdolniacha jestem buhahuahuhauhuahuahu :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agajka Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 to sie ciesze ja jeszcze robie tak ze jak miesko podsmażam to dodaje przyprawy KEBAB :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja osobiście tego typu sałatki wolę jak wymieszam wszystko razem,a nie jak są ułożone warstwowo.Sałatkę gyros też mieszam,nie układam warstwami,ale każdy robi jak lubi,a ja lubię wymieszane :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monisia Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja warstwowo ulozylam ale na talezu se pmieszłam hihih :grin: i polałam moooocno sosikiem :razz: mniam mniam :grin: cycki przyprawiłam mocno cuury i przyprawa do gyrosa sola i pieprzem a cebulke podsmazyłam razem z kurakiem na patelni :razz: takie tylko modyfikacje ale byla cuuudo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.