Skocz do zawartości

Ogórki Z Ketczapem


ela52

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam !!! Zobaczyłam ten przepis i natychmiast pobiegłam na bazarek po ogórki. Ciekawa jestem jak będą smakowały - wyglądają smakowicie. Ja zrobiłam z dwóch kilogramów - na próbę. Pochwalę się jak wyszły, gdy otworzę pierwszy słoik. Pozdrawiam. Beata

post-5660-1189027321_thumb.jpg

post-5660-1189027331_thumb.jpg

post-5660-1189027344_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

witam mam takie małe pytanie... może troszke nad wyraz zapobiegawcze ja na starą kucharską wyge, ale...:arrow: strzezonego....:arrow: więc ja w kwestii tej zalewy. prosze o jakies dokładniejsze wyjasnienia... kiedy ketchup dolewać, i jak zalewe, czy z przyprawami czy bez... byłabym wdzięczna za odpowiedź:arrow: Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

nie jestem autorką przepisu, ale napiszę jak ja je robiłam w ubiegłym roku. Wszystkie składniki zalewy dodałam do zimnej wody, zagotowałam i ostudziłam. A od słoików dałam standardowe przyprawy: gorczycę, pieprz, listek laurowy, koper i czosnek. ogórki kroiłam tylko na cztery części. Pasteryzowałam około 10 minut. Ja chyba jeszcze dziś, jak tylko pogonię lenia, wezmę się za te ogórki, bidulki czekają od rana :arrow:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
  • 8 miesięcy temu...

Elo :) jak widzicie po niku mam na imię Norbert i mam 15 lat. chce isc do szkoły gastronomicznej jestem jedyny z mojej klasy z chłopaków ,którzy by chcieli isc do gastronomika mnie bardzo zalerzy na tym. Mój tata jest kucharzem i ja tez chce byc ,wiec ucze sie od niego i wchodze na rózne stronki i sprawdzam przepisy i te ogórki tez dzis sprawdze . To pozdro :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.