Skocz do zawartości

Biszkopt Na Duży Tort


Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki; 7 jajek półtorej szklanki cukru 2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia pół szklanki oleju Białka posolone+ cukier ubić mikserem . Potem drewnianą łyżką mieszać , dodać żółtka + proszek do pieczenia + mąka + oliwa Biszkopt wyrasta wysoki wystarczy tylko go przekroić i ustroić wedłóg własnego uznania . Polecam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.