Dorota Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Rzeczywiście fajne urządzenie, a ile ma funkcji :-D, hmmm … - tylko ta cena :-) Oj w mojej kuchni to chyba cały czas byłoby używane :-) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ...a może trzeba by było kupić dwa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ooooo i to byłoby dobre rozwiązanie :-) :-) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja to użądzenie kupiłam 6 lat temu ,ale nie żałuje,bo w kuchni jest bardzo przydatne ,możnaje kupić także na raty,to istna rewelacja . :-) :-) :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 A SPRÓBUJCIE DODAĆ DO CIASTA NA PLACKI TROSZKĘ KASZKI MANNY....JAKIE SĄ WTEDY CHRUPIĄCE!OSTATNIO MAM BZIKA NA PUNKCIE CZERWONYCH BURAKÓW I OCZYWIŚCIE DODALAM GO DO PLACKÓW....JAKIE BYLY RÓŻOWE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marra Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 A ja Was zaskoczę (?) bo dodaje trochę kapusty kiszonej (garść ), odciśnietej, wypłukanej i drobniutko pokrojonej. Mniam, mniam, Spróbujcie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miuriel Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja dodaję ziarna słonecznika, pychota, inna sprawa, że ja słonecznik sypie do czego tylko się da. Do placków dodaję też ryż, oczywiście wcześniej ugotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Dziś robiłam placki i skorzystałam z porady :lol: . Dodałam po raz 1 proszek do pieczenia - i placki były super :wink: Chciałabym dodać jeszcze , że dodana do placków potarta marchewka nie powoduje ściemniania ciasta , placki mają fajny kolorek i są smaczne . Dodałam do placków potartą marchew dla ciekawości. Rzeczywiście, masa nie pociemniała. Dzięki za ciekawą poradę. Renata :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Przeczytałam wątek i następne moje placki będą z proszkiem zobaczymy różnice.Poruszyliście temat termomiksa MOJE MARZENIE nie obrażając męża bo na gwiazdkę kupił mi robota kuchennego kasia też dobra rzecz no ale termomiks wiadomo tylko ta cena :wink: uzywanego, znowu bym sie bała kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek6 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Szczypta kurkumy nada ładny żółty kolor. Tymianek też można dodać (trzeba dobrze rozetrzeć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena13 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Proponuje : zróbcie placki odwrotnie, czyli w odwrotnej kolejności! Najpierw ubic piane, dolać mleko, starte ziemniaki, mąka, żółtka, cebula, czosnek i przyprawy jak kto lubi. Placki są pulchne a ciasto nie ciemnieje. Polecam, to wyczytałam w poradach Ojca Grande. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a ja do placków dodaje przesmażone pieczarki i kiełbasę, wszystko pokrojone w drobną kostkę. a potem moje dzieci leją keczupem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ale tu dużo ciekawych porad.Placki uwielbiam od młodych lat. Pospisywałam wszystko i będę próbować. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selena Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witajcie. Ja natomiast do placków ziemniacznych dodaję z 2 łyżki białego twarożku, wówczas są bardzo pulchne oraz do ciasta dodaję również 2 łyżki śmietany, ciasto wtedy nie ciemnieje. Pozdtawiam Wszystkich. Selena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.