Skocz do zawartości

Mandaryn


Danka_nt

Rekomendowane odpowiedzi

Mandaryn. Upiec jasny biszkopt. Mandarynki - 4 puszki - sok zlać Śmietana kremówka - 4 szt. (4x250ml) Zagęszczacz do śmietany - 5 szt. Sok pomarańczowy 100% - ½ l Budyń śmietankowy 2 szt. Na soku mandarynkowym i pomarańczowym ugotować budyń. Gorący wylać na biszkopt. Całą masę budyniową pokryć mandarynkami. Pozostawić do ostygnięcia. Kremówki ubić z 4-ma łyżkami cukru, pod koniec ubijania dodać zagęszczacz. Śmietanę wyłożyć na mandarynki i wygładzić. Można posypać startą czekoladą. Smacznego.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.